El teu blog de Linux en català

Google Android a VirtualBox

Després d’un temps sense publicar res a causa dels estudis us presento aquesta curiositat.

android_m

 

Bé, de moment no funciona el ratolí ni qualsevol tecla que requereixi una combinació (accents, dos punts, arroba…). Diuen que l’internet funciona sí el configures des de terminal, jo no me n’he sortit. Per a moure’ns per la interfície fem servir les fletxes de direcció, l’intro per acceptar i l’Esc per tornar enrere. A més amb la tecla super (coneguda com a tecla del diable windows) podrem accedir directament la menú.

 

Per a provar-lo només ens hem hagut de baixar tres arxius comprimits en rar, que al descomprimir-los ens donen una ISO, i aquesta ja pot anar a un CD o al virtualbox.

Per a configurar internet ens donen tres comandes per a posar en el terminal, a mi no m’han funcionat, si algú ho aconsegueix que ho digui. Per accedir al terminal es fa amb alt + F1 i per tornar a la interfície gràfica amb alt + F7.

A la web li han retret que faci servir arxius en RAR tallats per a un projecte de programari lliure, podent donar directament la ISO, una IMG o en un arxiu en 7zip. Estic amb ells, no els hi costa res…

Per si algú s’ho preguntava… no, el unetbootin i el creador de USB’s d’arrencada no funcionen amb aquesta iso, per tant de moment no conec manera de provar-lo en un netbook.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.