El teu blog de Linux en català

VIII Jornades de Programari Lliure

Tal i com ens informa Orestes Mas, de l’1 al 4 de juliol tindran lloc a Barcelona les VIII Jornades de Programari Lliure (JPL). Enguany, el lloc escollit és la Universitat de Barcelona.

VIII Jornades de Programari lliure

Ja hi ha obertes les inscripcions per a poder-hi assistir. Tot i que l’assistència és gratuïta, la inscripció és obligatòria per a poder fer una previsió d’espai i per a poder reservar una plaça per a les activitats que tenen un aforament limitat. De moment, està oberta la inscripció a les Jornades en general, i el dia 22 s’obrirà la inscripció específica per a cada taller d’aforament limitat (que requerirà haver-se inscrit a les Jornades).

També hi ha disponible el programa d’activitats, tot i que és possible que s’ampliï la oferta d’activtats en els propers dies. Com veureu, el programa és molt variat, i conté des de conferències i presentació de programari fins a tutorials i tallers de caire més pràctic.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.