El teu blog de Linux en català

YACReader, lector de còmics per a GNU/Linux

YACReader és un lector de còmics multiplataforma que està programa en Q4 i que té suport per a molts tipus diferents de formats de fitxers. Existeixen alguns programes que també funcionen com a lector de comics a GNU/Linux (per exemple, Comix), però YACReader té una cosa “especial”.

Bàsicament és que YACReader té la característica coneguda com a Coverflow (el mateix efecte que podem veure a l’iTunes o al Songbird amb les portades dels àlbums). Així, es pot navegar entre els diferents fulls del còmic de forma ràpida i còmoda.

Si ja teniu qt4 instal·lat al vostre sistema, només cal descarregar el fitxer tar.gz, descomprimir-lo i executar-lo (podeu fer doble clic sobre el fitxer YACReader que es trobarà a la carpeta descomprimida o bé executar-lo des d’un terminal:

$ ./YACReader &

Deixa un comentari

Your email address will not be published.