El teu blog de Linux en català

Recull 7/6/2009

7 de juny, dia de la democràcia europea… i a Alacant fa un dia de platja que em lleva les ja poques ganes que tinc de votar. Això no és usual, però us recomanaria llegir “Assaig sobre la lucidesa”, de José Saramago; el mateix que va escriure “Assaig sobre la ceguesa”, del qual han fet la peli “Blindness” o “A ciegas” en castellà. El programari lliure, però, ens farà lliures…

3 comments

  • lesergi on 7 de juny de 2009 at 12:24

  Reply

  Bon dia a tots, encara que faça mandra, votarem.

  Heu provat ja el Google Chrome? És impressionant com de ràpid s’engega, i durant la navegació la poca memòria que fa servir: el 10% de la que utilitza el Firefox! També es nota molt la fluidesa amb la que executa JavaScript. Proveu-lo!

  Encara que no he provat l’Open Komodo (pendent!), afegir un super-editor per programació (principalment) web. És l’Aptana Studio, programat en Java i amb la possibilitat d’usar-lo com a plugin d’Eclipse. Això sí, prou pesat.

  Salutacions des de l’Horta!

  • ROger on 7 de juny de 2009 at 13:21

  Reply

  Votem, xiquets, a qui siga (menys al ZP i al Rajoy es clar) però votem!

  • Jordi on 7 de juny de 2009 at 17:07

  Reply

  Son un mix entre les icones d’ubuntu i les oxigen del kde4 millorades.

  Al cesar lo que es del cesar siusplau

Deixa un comentari

Your email address will not be published.