El teu blog de Linux en català

L'equip de traducció de KDE4 al català, en el top ten dels equips de traducció de KDE4

L’equip de traducció de KDE4 al català està duent a terme una tasca ingent de traducció que els ha portat al top ten dels equips de traducció de KDE4. Però la cosa va més enllà, concretament es troben en el cinquè lloc per davant de llengües com el portuguès, l’alemany, l’italià o el castellà.

S’ha de dir que la situació està igualada, ja que existeixen uns quants equips que es troben amb un 99% de cadenes traduïdes. Això no lleva mèrit, però, així que des de SomGNU volem felicitar a l’equip de traducció per la gran tasca que estan fent.

La qualitat de les traduccions han millorat molt durant els darrers anys i els criteris s’han anat homologant: s’han anat prenent termes comuns per a totes les aplicacions i ja s’han assentat d’altres a nivell global. És molt important mantindre l’homogeneïtat a tot l’escriptori.

Així que des de SomGNU volem felicitar a l’equip de traducció de KDE al català per la gran tasca que han fet, que fan i que esperem que continuen fent!!

1 comment

    • Carles on 30 de maig de 2009 at 15:58

    Reply

    Tot i que a mi m’agrada més el gnome, realment es mereixen un elogi enper la feina tan ben feta. 🙂

Deixa un comentari

Your email address will not be published.