El teu blog de Linux en català

Transmission 1.6.0, amb interessants novetats

Transmission és un client bittorrent per a GNU/Linux i MacOSX que algunes distribucions fan servir com a client bittorrent per defecte. És senzill, lleuger i potent. Recentment s’ha publicat la versió 1.6.0 que porta interessants novetats quan al control dels torrents.

Els usuaris ara podran limitar el rati de compartició dels fitxers i prioritzar unes baixades enfront d’altres. A més, en aquesta nova versió els torrents es poden configurar manualment de forma que es pot indicar si cada torrent ha de seguir els paràmetres globals o els personalitzats.

Altres canvis interessants han estat la implementació de la interfície e Qt (per la qual cosa s’integrarà millor amb KDE4) i l’ús de port aleatori (per tal de no fer servir sempre el mateix port i evitar que l’operador de telefonia el cape). Podeu veure la llista completa de canvis a la pàgina oficial.

Aquesta versió només es pot descarregar en paquets precompilats per a Ubuntu, FreeBSD o Solaris; la resta haureu de compilar les fonts o bé esperar a que la vostra distribució actualitze aquest paquet.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.