El teu blog de Linux en català

Amarok 2 a Ubuntu Jaunty

En alguns casos el amarok 2 no funciona correctament a jaunty, donaré solució als errors més comuns com poden ser bloquejos, que no faci cap so, que es salti els cançons sense reproduir-les…

Tots els problemes venen per falta de paquets concrets, així que anem al gestor de paquets synaptic. Cerquem per phonon-backend i sortiran 3 paquets, hem de tenir instal·lat només el phonon-backend-xine, si en tenim qualsevol altre l’eliminem i posem el correcte.

Si així no es soluciona el problema o ja ho teníem bé, hem d’instal·lar el metapaquet kubuntu-restricted-extras, que ens instal·larà tots les paquets necessaris per a reproduir qualsevol cosa des del amarok.

Amb això ja hauria d’estar sol·lucionat. De totes maneres sé que a algú no li agradarà aquesta versió nova del amarok així que deixo els repositoris per a instal·lar l’amarok 1.4.

Aquest article l’he fet al llegir el comentari de “Nic” en el nostre article de Ubuntu 9.04 ja és aquí. Recordo que tenim fòrums, que això no és només un bloc i que ja ens agrada que ens digueu què us falla per saber sobre què escriure, no tingueu por…

Deixa un comentari

Your email address will not be published.