El teu blog de Linux en català

Oberta la inscripció a la festa Jaunty Jackalope

Com ja vaig comentar en una anotació anterior, els dies 8 i 9 de Maig (o sigui, el cap de setmana vinent) es celebra a l’IES Nicolau Copèrnic de Terrassa la festa de llançament d’Ubuntu Jaunty Jackalope. Doncs bé, qui hi vulgui anar, ja s’hi pot inscriure. L’assistència és gratuïta, però si hi voleu d’anar és necessària la inscripció per tal que l’organització pugui preparar l’esdeveniment.

A la pàgina principal de la festa hi podeu veure les activitats, xerrades i tallers que es faran. La veritat és que són força diverses i interessants.

2 comments

  • guillem on 6 de maig de 2009 at 08:43

  Reply

  Oriol? Tu hi aniràs? A mi m’agradaria anar-hi però aquest divendres i dissabte estic fora. Si hi vas podries fer algunes fotografies i fer una petita crònica pels curiosos 😀

  • oriolsbd on 6 de maig de 2009 at 09:31

  Reply

  Doncs m’agradaria molt poder-hi anar. A més, sóc de Sabadell, que està al costat de Terrassa. És més, havia pensat a ajudar també una mica als organitzadors. Han demanat voluntaris per a ajudar-los.

  Però aquest cap de setmana seré fora, i divendres a la tarda hauré de preparar coses. O sigui, que no m’hi podré passar… 🙁

Deixa un comentari

Your email address will not be published.