El teu blog de Linux en català

Publicat VirtualBox 2.2.2 (amb el català complet)

Avui s’ha publicat la versió 2.2.2 del VirtualBox. Normalment no anunciem aquestes “subversions”, però la qüestió és que els desenvolupadors ara sí que inclouen les actualitzacions dels paquets de llengua a les versions de manteniment. La qüestió és que quan instal·leu la versió 2.2.2 ja trobareu TOT en català. Si veieu algun error a la traducció, no dubteu en comentar-ho!.

1 comment

    • *E* on 29 d'abril de 2009 at 20:26

    Reply

    Doncs a mi aquest anunci m’ha anat de perles 🙂 ja que estava utilitzant la 2.2.0 que tenia un bug amb les xarxes NAT i al mirar el changelog que heu enllaçat he vist que realment era un bug i que estava solucionat 🙂
    Gràcies!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.