El teu blog de Linux en català

Com actualitzar de Ubuntu 8.10 a Ubuntu 9.04

Em de prémer ALT+F2, per a que aparegui el llançador d’aplicacions.
Captura-Executa_una_aplicaci-2
Com veieu a la imatge, n’hi ha prou d’escriure:

 update-manager -d

Un cop heu clicat a “Executa” sortirà el gestor d’actualitzacions habitual, però amb un botó a dalt que ens oferirà actualitzar el sistema, al fer-hi clic ens demanarà una sèrie de confirmacions, on es mostrarà tot el procés, es baixaran les actualitzacions i les instal·larà.

Recordeu que al fer això quedaran inhabilitats el srepositoris de tercers, que haureu de tornar a habilitar des del gestor de fonts de programari. També penseu que s’actualitzaran centenars de paquets, això vol dir deixar l’ordinador tranquil, que en té per hores (en un ordinador normal poden ser unes dues hores, en un portàtil molt més segons la potència)

Deixa un comentari

Your email address will not be published.