El teu blog de Linux en català

Ubuntu portable per a windows

Si disposeu d’un pendrive de 2GB (més si hi volem instal·lar coses i desar arxius), a casa feu servir GNU/Linux i acostumeu a treballar sobre altres ordinadors que tenen windows, avui és el vostre dia de sort.
En uns 450mb de descàrrega i 2GB un cop descomprimit, tindrem un Ubuntu Hardy Heron completament funcional dins de windows, amb els seus programes, configuració, el gestor de paquets per instal·lar més coses… Això vol dir que el podem tenir com el de casa, en català, amb les nostres configuracions i arxius, amb els nostres programes preferits…

Per ara només està disponible per a sistemes windows de 32 bits, jo l’he vist funcionar en windows xp i windows vista, a youtube hi ha alguns vídeos.

Descarregueu Portable Ubuntu

portableubuntu_m

Deixa un comentari

Your email address will not be published.