El teu blog de Linux en català

OpenOffice.org 3.1 RC

Tot i el terratremol que va suposar la notícia sobre la compra de Sun per part d’IBM i que finalment va acabar en un no res, el desenvolupament d’OpenOffice.org continua sense pausa i s’acaba de publicar la primera candidata a versió final de la 3.1.

Fa un temps ja vam comentar les novetats que portaria OpenOffice.org 3.1, entre les que destacaven les imatges amb anti-aliasing, etiquetes als gràfics, botons per augmentar/reduir la mida de la lletra i la comprovació de la gramàtica; també un sistema de comentaris millorat i la característica de zoom a Calc.

La versió final es publicarà d’ací a una setmana, el 15 d’abril. Els paquets d’aquesta versió candidata ja es troben disponibles per a la descàrrega i us el deixem a continuació. No és recomanable que proveu d’instal·lar aquesta versió a GNU/Linux ja que la compilació sempre és complicada i els executables no funcionen moltes vegades: sigueu pacients i espereu que apareguen repositoris per la seua instal·lació (tot i així, pegueu una ullada a ubuntulife, que han fet una guia per instal·lar els .deb).

antialiasingooo

1 comment

    • Pau on 8 d'abril de 2009 at 07:43

    Reply

    A la imatge de dalt li falta afegir una altra posant “amb super-antialiasing” i que estiga del tot suavitzada…

Deixa un comentari

Your email address will not be published.