El teu blog de Linux en català

A partir d'ara, Debian també serà BSD

L’anunci és prou impactant: s’han afegit dues noves arquitectures a la distribució Debian amb nucli BSD de 32 i 64bits. Com es comenta a l’anunci:

Les dues arquitectures (o millor dit Sistemes Operatius ja que fan servir un nucli diferent) estan disponibles a les branques unstable i experimental. Hem començat sense res, només migrant els paquets necessaris per crear una versió arrencable. Per aquesta raó no recomanem l’ús fins que no s’avance.

Estem parlant d’un fet curiós, un moviment que portarà a tots aquells que facen servir Debian amb aquest nucli a no poder dir que fan servir “linux” (bé, ja sé que això tampoc és per a tant). Però és clar que una part d’aquells que abans dedicaven temps al nucli Linux, ara ho faran al nucli BSD.

Serà interessant provar la primera versió estable i utilitzable.

1 comment

    • guillem on 7 d'abril de 2009 at 13:34

    Reply

    Celebro aquesta notícia. Potser així la gent deixa d’anomenar linux al sistema operatiu gnu. A més a més, ja se sap que la competència sempre és beneficiosa pels usuaris 😉

Deixa un comentari

Your email address will not be published.