El teu blog de Linux en català

Precipice of darkness

Precipice of darkness és un joc d’aventura RPG (Action Rol Play Game) al qual els personatges poden evolucionar, aconseguir noves armes, nous atacs, així com anar arreplegant objectes al llarg de tot el joc. A més, se’ns permet jugar amb un personatge completament personalitzat.

precipice-of-darknessAquest joc, no recomanable per a menors de 18 anys pel seu contingut en bromes de mal gust, sang i altres perversions, està fet amb un estil còmic que barreja una música acceptable amb uns efectes prou realistes com el lladruc dels gossos que en alguns moments ens faran dubtar si està ocorrent al joc o a fora al carrer.

El joc es desenvolupa en un món d’una extensió més bé reduïda però ple d’enemics, personatges i missions i submissions que dur a terme. El sistema de combats és de l’estil del Final Fantasy, o siga, per torns. La seua durada pot arribar a unes 10 hores fàcilment (són 3 episodis i actualment se n’han publicat 2).

El principal defecte que té aquest joc és que es troba en un anglès que ni tan sols és estàndard, per la qual cosa costarà d’entendre. Aquest ha estat un joc comercial amb un preu d’uns 13€ per capítol (és possible descarregar una versió demo) que ha tret versions per a Mac, GNU/Linux i Windows i fins i tot per a la PS3, no és lliure i tampoc és gratuït.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.