El teu blog de Linux en català

Ja ha arribat Fedora 11 beta!!

fedora-logoAvui 31 de març s’ha publicat la beta de Fedora 11, justament amb una setmana de retard amb la data que s’havia previst.

Encara no l’he poguda provar, però a mode de resum, inclou GNOME 2.26, KDE 4.2.1, Xfce 4.6.0, inclusió del sistema de Fitxers Ext4 per defecte, també s’ha inclòs suport per a Btrfs (degut a que el nucli és el 2.6.29).

A Phoronix ja han fet una comparativa de rendiment amb l’Ubuntu 9.04. El resultat és que de 15 proves que s’han fet, 10 les guanya l’Ubuntu. Podria considerar-se sorprenent, ja que Fedora utilitza un nucli més nou. Tot i així, però, el rendiment és més o menys igual al llarg de totes les proves.

També, el tio de Softpedia que no dorm, ha fet unes quantes captures d’aquesta beta.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.