El teu blog de Linux en català

Impressió neta amb el firefox!

Sovint ens trobem amb el problema que volem imprimir una pàgina web però el firefox ens hi posa un encapçalament i un peu de pàgina que sovint ens resulten molestos.

Per solventar aquest problema i obtenir una impressió neta, és tan senzill com anar al navegador i escriure a la barra de direccions la següent adreça

about:config

Hi entrem, li diem que som concients del perill que correm (no us aspanteu pel missatge intimidatori del navegador), i busquem la següent cadena a la barra on podem buscar

print_header

En cada resultat que obtinguem amb aquesta seqüencia de caràcters que correspongui a print_headerright i print_headerleft i eliminarem el valor que té que sol ser d’una cosa a l’estil &LP. Per eliminar aquest valor hi farem clic amb el botó secundari i sel·leccionarem l’opció modifica. Aquesta operació la farem per cada impresora que tinguem configurada.

Seguidament ens queda fer el mateix procés pel peu de pàgina. Així, buscarem la següent cadena, i repetirem la mateixa operació que hem fet al paràgraf anterior.

print_footer

2 comments

  • oriolsbd on 27 de març de 2009 at 10:20

  Reply

  La veritat és que a mi em molestava a la vista aquestes capçaleres sempre que imprimia les pàgines. Ja ho he tret definitivament.

  Moltes gràcies! 🙂

  • guillem on 27 de març de 2009 at 23:01

  Reply

  Me n’alegro que haig servit a més d’un 🙂

  Penso per això que hi hauria d’haver un diàleg que et deixès personalitzar les capçaleres que s’imprimeixen perquè al meu parer és molt molest que et surti tot això..

Deixa un comentari

Your email address will not be published.