El teu blog de Linux en català

La ràdio de Last.fm costarà 3 euros al mes

Tot i que això se n’ix de la temàtica general de la web, degut al fet que molts programes de reproducció d’àudio inclouen suport per a Last.fm, considere interessant la notícia: a partir de l’abril la ràdio de Last.fm ja no serà accessible de forma gratuïta per a tothom. Tots aquells usuaris que no visquen als EUA, Gran Bretanya o Alemanya hauran de pagar 3 euros al mes per poder escoltar la ràdio mitjançant Last.fm. El problema no ha estat només la necessitat de mantindre un ample de banda molt gran, sinó que els cobradors de drets d’autor també pressionen i se’ls ha de pagar, raó per la qual finalment s’ha arribat a aquesta decisió. Molts de vosaltres pensareu en Spotify, tot i que s’ha d’anar amb compte ja que aquests tipus de servei a la llarga sempre tendeixen a sofrir l’ira dels que tenen els drets d’autor.

  • Aljullu on 25 de març de 2009 at 21:38

  Reply

  Trobo el títol molt desafortunat: la ràdio només és una de les moltes característiques de Last.fm, és més, jo no la faig servir mai.

  Last.fm seguirà sent gratuït, l’únic que la ràdio, que fins ara s’oferia gratuïtament a tots els usuaris, passarà a ser de pagament.

  • Pau on 25 de març de 2009 at 22:44

  Reply

  Tens tota la raó. Ja ho he canviat 😉

  • Hermes on 25 de març de 2009 at 23:59

  Reply

  Doncs tiraré de Rockola

  • roquet on 26 de març de 2009 at 10:50

  Reply

  quina merda… jo que tenia el last.fm al meu rythmbox …

  • Mitsu on 26 de març de 2009 at 13:47

  Reply

  Doncs jo si que la faig servir, i m’ho plantejare això dels 3 euros menusals … ja vorem!

  Rockola, es molt pobre pel que fa a artistes, no comparem amb els que trobes a last·fm i lo d’artistes similars es realment bo bo bo!

  • Rafel on 30 de març de 2009 at 19:48

  Reply

  Serà q Ramoncín i els seus amiguets han pressionat mitjançant els seus contactes internacionals.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.