El teu blog de Linux en català

Kubuntu necessita testers

logo-kubuntuDes de Planet KDE fan una crida comentant que en un parell de dies es publicarà la primera beta de Kubuntu Jaunty i necessiten tanta gent com siga possible per tal d’anar testejant-lo, tant les versions live, les alternate com les que es poden instal·lar amb Wubi (l’instal·lador de Windows).

Si us animeu, podreu baixar la versió més nova des del servidor oficial: Kubuntu 9.04 daily

També comenten que necessiten gent que faça l’actualització des d’Ubuntu 8.10 o 8.04 a Jaunty per tal de comprovar que tot funciona bé. Cada vegada que trobeu un error, podeu adreçar-vos a la pàgina iso testing site.

1 comment

    • David on 25 de març de 2009 at 22:12

    Reply

    Relacionat amb això, i ja posats a demanar, al projecte de traducció de l’Ubuntu [1] ens calen traductors per al Kubuntu 😉

    [1] https://wiki.ubuntu.com/UbuntuCatalanTranslators/

Deixa un comentari

Your email address will not be published.