El teu blog de Linux en català

iPod shuffle

El nou iPod shuffle de Apple ha renovat el membre més petit de la família iPod, que ara informarà per veu dels títols de les cançons, el nom dels artistes i el de les llistes de reproducció.

Després de les actualitzacions del iPod touch, A Apple només li quedava renovar al iPod més petit de tots, el shuffle, que a més de la seva reduïda grandària, és el qual té característiques més bàsiques. La tercera generació del iPod shuffle, a més de ser la més petita, inclou l’opció VoiceOver, que mitjançant veu en 14 idiomes, inclòs l’espanyol, informa de les dades d’estat, (com la durada de la bateria), del títol de les cançons i el nom dels artistes. A més, ara permet reproduir més d’una llista de reproducció. A part d’aquesta millora, el nou reproductor presenta un disseny renovat en colors plata i negre, i té una grandària més petita que una pila AA. El nou iPod shuffle tampoc té botons, pel que totes les ordres per a passar de cançó, ajustar el volum, canviar de llista de reproducció i escoltar el títol de la cançó o el nom de l’artista es realitzen des d’un botó de control en el cable dels auriculars. El nou iPod shuffle parla en espanyol, anglès, francès, alemany, italià, checo, holandès, grec, japonès, xinès mandarí, polonès, portuguès, suec i turc, té una capacitat de 4GB i costa 75 euros.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.