El teu blog de Linux en català

Recull – 28/2/2009

Un altre cap de setmana i jo sense pis. A més, ahir vaig anar a veure The corious case of Benjamin Button i m’he passat tota la nit somniant amb això, despertant-me pensant en la vida i com de ràpides passen les coses i en la punyetera tristor que em va transmetre la peli, sobretot en aquests dies on la meua vida està immersa en grans canvis (o simplement esperant grans canvis). La peli va estar molt bé, és d’aquelles que arriben al cor com ja ho va fer Forrest Gump, però no l’he vista en el moment que tocava.

En fi, uns han nascut per saber sobre Shakespeare, altres ho han fet per creuar el Canal de la Manxa, altres ho han fet per ser mares, altres ho han fet per ballar… i altres per fer reculls de notícies de linux els dissabtes pel matí (i tant de bo siga així durant molt molt de temps!).

2 comments

  • Miquel Bosch on 28 de febrer de 2009 at 11:38

  Reply

  Bon dia!

  Només comentar que aquesta setmana s’ha alliberat l’Xfce 4.6.0. que inclou diverses i interessants novetats per a aquest escriptori tant lleuger i senzill.

  Us deixo l’enllaç: http://www.xfce.org/about/news?id=21

  • Lluís on 28 de febrer de 2009 at 17:59

  Reply

  Ànim amb la cerca de pis. Barcelona és un lloc molt fotut, jo hi he passat 15 anys, i cada cop cercar pis era un malson.

  Gràcies pel teu recull i per la teva feina.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.