El teu blog de Linux en català

Com construir una antena WIFI

Antenes per a xarxes wireless de 2.4Ghz n’hi ha moltes i de molts tipus però el fàcil seria comprar-les però també hi ha la possibilitat de construir-se-la un mateix. Per norma general cal ser molt estricte amb les mesures i el material i hi ha molts models que costen de trobar el material, però:
Qui no té dos cd’s i un tros de cable d’antena de televisió ?
Anem amb el material: 2 CD’s
1 Tros de paper de plata.
50 cm aprox. de cable d’antena.
1 Connector N femella.
Una mica de cinta.
I ara: Posem el paper de plata en la taula amb un CD encimbella per a retallar un cercle de paper de plata igual que un CD. Un dels cd’s s’ha d’escalfar el centre per a engrandir-lo una mica perquè passi el connector N, després posem primer un cd després el connector N, el paper de plata i l’altre cd, fent un aparedat amb el paper de plata i el connector N, després li posem una mica de cinta perquè no s’obri. Ara ens queda fer els rombes amb el cable. Pelem el cable d’antena per a quedar-nos amb el coure, li hem de donar la forma exacta, 2 cm d’altura des de la base del connector N després 32 mm cada costat dels rombes, quan aquest tancat el circle l’estanyem i ho soldem a la superfície del connector ” costa molt” després agafem altre tros i unim el centre del connector amb els rombes. Aquesta antena és més o menys de 5 dbi direccional, però és ideal per a posar-la amb una parabòlica ja que guanya força més potència.

Picture7

Deixa un comentari

Your email address will not be published.