El teu blog de Linux en català

Wine

Wine és una capa de compatibilitat (en cap cas un emulador) per a GNU/Linux que ens permet fer servir aplicacions de windows sobre pràcticament qualsevol distribució de GNU/Linux.

Wine ja està inclòs als repositoris de la majoria de distribucions, però normalment no està actualitzat, així que per a tenir-lo actualitzat i a punt per funcionar amb tot es necessita el seu propi repositori.

Què en faig jo d’aquesta línia? (com afegir repositoris a GNU/Linux)

deb http://wine.budgetdedicated.com/apt intrepid main

Heu de canviar intrepid per la versió de ubuntu o debian que estigueu fent servir, el que hi ha darrere de # només és per a identificar el repositori quan en tingueu molts, hi podeu posar el que vulgueu. Si us trobeu que després al finalitzar tots els passos us dona un error al refrescar, l’errada segurament està aquí, en cas de que poseu correctament el nom de la vostra distribució, i us doni error, vol dir que no hi ha suport específic per a aquella distribució, en aquests casos feu servir el repositori de la distribució més propera.

Clau d’autenticació de wine

Deixa un comentari

Your email address will not be published.