El teu blog de Linux en català

VIII Jornades de Programari Lliure

colifreeEls organitzadors de les Jornades de Programari Lliure ja s’han posat en funcionament per preparar les VIII Jornades de Programari Lliure. Com cada any, ja han publicat la Crida a la Participació per tal de tenir la màxima participació.
Les Jornades de Programari Lliure d’enguany, es faran a l’edifici històric de la UB, a la Gran Via, en dates similars a les d’edicions anteriors: de l’1 al 4 de Juliol. Per participar en les Jornades, no cal ser un gran desenvolupador, només cal tenir ganes d’aprendre i de conèixer coses sobre el món del Programari Lliure. És evident que si sou uns grans experts en el tema, sereu benvinguts si os presteu voluntaris per a fer qualsevol tipus de xerrada o taller.

Si teniu pensat participar-hi, en qualsevol de les modalitats possibles, cal que tingueu presents les següents dates:

  • Període de lliurament de comunicacions: 14 al 30 d’abril
  • Període d’inscripció de xerrades curtes: 14 d’abril al 31 de maig
  • Període d’inscripció de xerrades llampec: Per determinar encara, subscriviu-vos a les notícies del web.

Des de epkis.cat animem a tothom per assistir-hi.

http://www.jornadespl.org/

Deixa un comentari

Your email address will not be published.