El teu blog de Linux en català

Amor, programa de companyia

Molts usuaris es troben solitaris quan ja porten algunes hores enganxats a l’ordinador, sense tenir cap mena de contacte amb la resta de la humanitat. Aquest programa que us proposem serveix per fer-vos companyia mentre us trobeu en aquestes difícils situacions.

Amor és un programa originari de l’entorn d’escriptori KDE 4, tot i que també el podem executar en d’altres com per exemple el Gnome. Amor és un acrònim anglès que significa Amusing Misuse of Resources. A la pràctica, és una animació que es desplaça pausadament per sobre de la finestra activa de l’ordinador, realitzant al mateix temps una varietat d’accions i de trucs força distrets.

A més, amor pot prendre diverses aparences. Per defecte, és una cara rodona de color groc. Tot i això, podem fer que sigui un fantasma, uns ulls, un dimoni, el nostre estimat tux i altres formes. El meu tema preferit és el gatet Neko. Aquest gat es passeja fent petits saltirons per la pantalla, i quan s’atura es rasca la cara i mou la cua.

Si voleu instal·lar aquest programa, només heu d’accedir al gestor de paquets Synaptic i marcar el programa amor. Un cop instal·lat, també podreu configurar-lo fent clic sobre l’animació amb el botó dret del ratolí. Per a més informació, podeu visitar el manual d’amor traduït al català. Espero que disfruteu d’aquest senzill programa!

2 comments

  • guillem on 17 de febrer de 2009 at 13:42

  Reply

  realment encara no se com he pogut viure tant de temps sense aquest programa!

  moltes gràcies roger per l’aportació, ara ja tindré companyia durant aquestes llargues hores de solitud davant de l’ordinador 😀

  • Rodaimos on 16 d'agost de 2009 at 10:37

  Reply

  Precisament jo estic una mica fustrat amb aquest programa, perque desde la versió de KDE4 ja no es veuen correctament els missatges enviats a través del dbus. Sabeu alguna cosa d’això?

Deixa un comentari

Your email address will not be published.