El teu blog de Linux en català

Els vostres blocs de programari lliure

Aquesta vesprada m’agradaria demanar-vos que, si teniu un bloc on parleu de programari lliure, ens ho féreu saber fent un comentari especificant quin n’és i -si voleu- fer una xicoteta descripció d’ell. D’aquesta manera podem actualitzar el llistat d’enllaços que tenim a la barra lateral. Els enllaços que hi ha els vaig canviant segons l’activitat dels blocs que hi ha: si un bloc no s’actualitza molt (~1 vegada al mes), doncs potser no paga la pena posar-lo. Però amb que tinga una mica més d’activitat, crec que ja és suficient.

Així que si teniu el vostre bloc, digueu quin és als comentaris i els anem afegint a aquesta entrada. Per ara ho fem en català-valencià, altre dia podem fer un recull de blocs en altres llengües que també considereu interessants o que vosaltres escriviu (jo en tinc un en anglès!).

[Actualització] Disculpeu l’akismet, que s’ha posat en plan xulo i no deixa passar comentaris amb enllaços. Ja he afegit tots els que estaven a la cua (crec).

Ja tenim…

  • russi on 21 de gener de 2009 at 19:17

  Reply

  En el meu webloc (http://russi.homelinux.net) parlo sovint de software lliure, articles de programes lliures i a vegades critico una mica a Microsoft…

 1. Reply

  Salutacions, Pau!

  A les Anotacions al marge [http://anotacionsalmarge.blogspot.com/] no parlo exclusivament del PL, però és un tema bastant freqüent. Abans, en tenia un altre només per a aquest argument, però vaig pensar que, de cara a fer-lo arribar a lectors que el desconeixen, era millor incloure’l dins d’un bloc, digue’m-ne, general.

  • txeik on 21 de gener de 2009 at 21:54

  Reply

  No es la meva, però crec que un clàssic com Bulma no hi pot faltar.
  [http://bulma.net/]

  • guillem on 22 de gener de 2009 at 02:24

  Reply

  Salut! Juntament amb un company, en Jordi, tenim un lloc web (http://alliberats.org) on parlem sobre programari lliure i hi anem escrivint petits articles. Ara ens fallen una mica els servidors però esperem per d’aquí com a molt dues setmanes arreglar el problema.

  • Gerard on 22 de gener de 2009 at 10:19

  Reply

  http://www.lafarga.cat/ encara que últimament està molt mort…
  http://www.eines.cat/ a vegades en parlen

  es podria fer una mena de planet com tenen els de softcatalà amb tota aquesta llista que sortirà 😛 si voleu ajuda… us puc ajudar

 2. Reply

  Bon dia
  El meu bloc és http://ramonvilar.facil.cat i sovint vaig escrivint articles sobre programari lliure, cultura lliure i tot el que ho envolta

  • vikik on 22 de gener de 2009 at 14:55

  Reply

  Aquí va el meu bloc ( http://linuxmorfeo.blogspot.com/ ) amb tot allò que jo vaig provant i que hem consulten aquells a qui passo a la banda fosca, jeje..

  • lesergi on 22 de gener de 2009 at 15:16

  Reply

  Hola a tots!

  Jo en tinc un a http://lesergi.wordpress.com on parle principalment de les meues experiències amb el programari lliure i alguna que altra coseta.

  • Roger on 22 de gener de 2009 at 17:03

  Reply

  Nosaltres tenim notícies adaptades al català sobre programari lliure. Com ja sabeu poden contenir alguns errors (que corregeixen els usuaris). Tot i així jo crec que pot ser interessant per a alguns…

  Aquesta la pagina central de tecnologia:
  http://wikinoticia.com/cat/index.php?option=com_content&view=section&layout=blog&id=5&Itemid=53

  I aquesta es la secció de programari lliure i linux on de vegades també s’hi barregen temes laterals:
  http://wikinoticia.com/cat/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=37&Itemid=101

 3. Reply

  No sé si l’akismet ha blocat el comentari anterior, per si de cas el repeteixo ara sense cap enllaç:

  Fa temps que faig anar el bloc Ubuntaires de Ponent que els amics de Caliu em van facilitar, on parlo de programari lliure en general i d’ubuntu en particular.

  • Toni on 23 de gener de 2009 at 01:46

  Reply

  El bloc l’actualitzo poquet, 1 cop cada 2 mesos a tot estirar, però no l’he aturat des de fa anys 3 o 4… tampoc parlo de exclusivament PL :/ … sigui com sigui, aquí va ( http://cantonet.blogspot.com/ )

  • Jalabop on 23 de gener de 2009 at 21:43

  Reply

  Molt bona nit a tots i totes.

  En el meu bloc, de títol “Operant Sistemàticament”, escric totes les coses que faig, tafanejo, trenco o configuro dels tres sistemes operatius amb els que treballo. Windows, GNU/Linux (originalment només volia parlar de GNU/Linux però ho vaig ampliar) i de MacOSX. Si voleu passar-vos ja sabeu. Ara donaré un cop d’ull als que ja he publicat més a dalt.

  Salut!

 4. Reply

  Hola A tots!
  TInc un bloc anomenat http://www.kdeblog.com que parlo del escriptori KDE i del programari del Software LLiure.
  Pegueu-li una ullada.
  Gràcies

  • Pau on 25 de gener de 2009 at 08:41

  Reply

  No fotis que ets tu qui porta eixe bloc!!! No m’ho puc creure! M’encanta!!!!!!!!!!

  Tant de bo estiguera en català :S jeje…

 5. Reply

  NO està en català per raons logístiques, però no descarto portar-lo un dia a aquesta llengua. 🙂
  I m’encante que t’encante.
  Salut

Deixa un comentari

Your email address will not be published.