El teu blog de Linux en català

Ubuntu 9.04 Alfa 3

ubuntu-logoQuè té aquesta alfa per a que la comentem ací?. Res d’especial en realitat, simplement que ja inclou el suport per al sistema de fitxers ext4 i probablement més d’un voldrà provar-la a veure què tal funciona. Si ho feu, no dubteu en deixar les vostres experiències ací.

2 comments

  • Gerard on 19 de gener de 2009 at 11:32

  Reply

  Vosaltres sabeu si per canviar el sistema de fitxers cap a ext4 s’haurà de formatejar? o es podrà fer amb l’instal·lació? (o d’alguna altre manera :P)

  • Pau on 19 de gener de 2009 at 13:42

  Reply

  Dons un dels avantatges que té l’ext4 és precissament que permet actualitzar sistemes des d’ext3 a ext4 “sense problemes”. Quan isca la nova versió d’ubuntu no crec que ho facen per defecte. Potser sí ho veurem a la versió 9.10.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.