El teu blog de Linux en català

El nou gestor de xarxes de KDE4

Més avenços per a KDE4, aquesta vegada per fi han creat un gestor de xarxes que s’integra perfectament amb la resta de l’escriptori i sembla que millora considerablement la versió anterior Knetworkmanager que ja s’havia quedat una mica endarrerit quant a la integració amb KDE4.

Concretament, ara el knetworkmanager serà un plasmoid que s’integrarà perfectament amb l’escriptori. L’aplicació ha estat programada per Sebastian Kügler que, segons comenta al seu propi bloc, ha tractat d’implementar tots els punts positius dels diferents gestors de xarxes de Windows, MacOSX, GNOME, iPod Touch, etc.,  per tal d’aconseguir un gestor complet per a KDE.

El nou knetworkmanager (no tinc clar si ho anomenaran així) ja es troba a la branca inestable de KDE (o siga, que probablement vindrà per defecte amb KDE 4.3 que està planejat per a finals de juliol). Com podeu comprovar, la imatge parla per si mateixa:

networkmanager-kde4

2 comments

  • Roger on 15 de gener de 2009 at 09:12

  Reply

  Fa falta perque vaig ser incapaç de connectar-me a la wifi amb el kde…. quan amb el gnome es tan facil…

  • Jalabop on 23 de gener de 2009 at 21:46

  Reply

  Espero que millorin el que ja venia, com a mínim en la Kubuntu. Ara mateix faig servir el Wicd i de conya. Molt content!!!!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.