El teu blog de Linux en català

Categories a la barra lateral del Nautilus

Recentment un usuari ha “obert un informe d’error” al bugzilla del GNOME tot demanant que la barra lateral del Nautilus hauria de presentar categories, a l’estil del Finder al MacOSX. Actualment, a la barra lateral podem veure un llistat dels medis del nostre ordinador (tots junts i rebolicats) i una segona part amb accessos directes a carpetes.

La cosa va més enllà, però, ja que un altre usuari ha creat un disseny exemple de com podria quedar, i el resultat seria impressionant:

nautilus-sidebar2Com podeu veure, es presenten dues solucions/propostes. A mi personalment m’agrada més la del mig ja que l’altra sembla ser massa compacta (més semblant a l’aspecte actual de la barra al nautilus). Als comentaris de l’informe obert sembla que tothom està d’acord en què seria un canvi genial, fins i tot els mateixos desenvolupadors ho veuen com una gran idea.

  • LitusMayol on 12 de gener de 2009 at 14:27

  Reply

  Ostres!!!

  Seria fantàstic! (voto la del mig)

  • n'Arnau on 12 de gener de 2009 at 14:39

  Reply

  La del mig!!!

  • Daerun on 12 de gener de 2009 at 17:12

  Reply

  No, una cosa intermitja! 😛 La de la dreta és massa compacte, però a la del mig está massa separat (ocuparia bastant).
  Sí que seria una gran idea 😀

  • Marc B. on 12 de gener de 2009 at 19:01

  Reply

  Jo trobo a faltar una igual que la del Windows: Arbre+Llocs alhora. No entenc per què no s’ha fet encara, més i quan s’ha de guanyar quota a Windows.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.