El teu blog de Linux en català

Subdownloader, descarregueu subtítols amb dos clics

Existeixen diverses maneres d’obtindre els subtítols d’una película o una sèrie. Normalment és possible anar a pàgines web de l’estil de WikiSubtitles (que la van tancar per infringir el copyright) o SubDivx (aquesta encara amb vida) on cal trobar la pel·lícula o capítol exacte (ja sabeu que a vegades hi ha “diferents versions” de les pel·lícules o capítols segons qui els ha codificat). Si no descarreguem la versió exacta, el resultat pot ser uns subtítols desfasats amb el vídeo, cosa que és prou incòmoda.

Subdownloader és un programa que facilita aquesta tasca enormement. Programat amb Qt4, en obrir SubDownloader podem navegar per les nostres carpetes per tal de cercar un vídeo concret o un grup de vídeos per tal de descarregar els subtítols. També permet cercar subtítols manualment, així com carregar els nostres subtítols a la xarxa només seleccionant el vídeo concret i el fitxer de subtítols fet per nosaltres mateixos.

Subdownloader té versions per a Windows, Mac i GNU/Linux (amb paquets precompilats per a distribucions com Ubuntu, Gentoo o Arch, a més d’un fitxer tar.gz amb un python executable a dins). S’ha traduït a unes quantes llengües, sembla que el català s’hi trobarà a la nova versió ja que al Launchpad sembla estar ja tot traduït (cal ficar-se a dins).

subdownloader

Deixa un comentari

Your email address will not be published.