El teu blog de Linux en català

Linus es passa al "Lado Oscuro"

Linus Torvalds anuncia en el dia del seu aniversari que a partir de l’any vinent, 2009, el seu gran projecte de programari lliure, passarà a ser un projecte totalment privatiu i sense cap mena de llicència lliure.

Aquest esdeveniment és degut a la crisi econòmica mundial, que ha afectat directament a la família Torvalds. El nostre Linus, ha de mantenir la família d’alguna manera i necessita danem fer el que fa tot ésser humà: agafar una còpia del “sistema” de microsoft i instal·lar-lo. Os recordem també que no és gaire difíciliners ràpids i fàcils: Què millor que cobrar a tots els usuaris linuxers??

Bé, des de epkis.cat recomanem fer el que fa tot ésser humà: agafar una còpia del “sistema” de microsoft i instal·lar-lo. Os recordem també que no és gaire difícil instal·lar-lo amb una llicència privada, així que no malgasteu els diners, que fa temps que no pagueu un sistema operatiu i segur que la reacció del preu no seria gaire bona…

Amb aquesta notícia, no es comença gaire bé l’any, però és el que hi ha. L’ús il·legal de qualsevol distribució de Linux, no serà possible ja que totes les distribucions estan d’acord amb Linus Torvalds i en les últimes actualitzacions han emmagatzemat en la seva base de dades tots els sistemes instal·lats, i si aquests no funcionen sota una llicència original, poden ser fàcilment rebentats.

El dia dels innocents fa que la imaginació aflori Innocent

Deixa un comentari

Your email address will not be published.