El teu blog de Linux en català

Nou sistema de notificacions per a Ubuntu 9.04

Al bloc d’en Mark Shuttleworth es parla de la necessitat de millorar el sistema de notificacions d’Ubuntu a la nova versió. Com sempre, aquesta millora afectaria directament a l’escriptori GNOME i, per tant, totes les distribucions que feren servir-lo, podrien incorporar-lo també.

S’ha dissenyat un vídeo on es pot comprovar quina és la idea final. Tingueu en compte que no és un vídeo real d’escriptori, sinó més bé un muntatge. Certament quedaria molt bé si finalment s’aconseguiren aquests efectes.

 1. Reply

  Tant de bo la versió final fos així. Per a l’actual Ubuntu també es comentava que hi hauria grans canvis visuals (en quant al tema Human) però al final la cosa no ha sigut tant gran com alguns esperàvem.

  Salut!

  • KuBe on 23 de desembre de 2008 at 21:31

  Reply

  Intrepid va complir incloent un tema d’escriptori fosc, si que hi va haver un gran canvi, una altra cosa es que no vingués per defecte…

 2. Reply

  Si, no dic que no hi haguera canvis (que si els va haver), però no tants com m’esperava.

  Al que volia fer referència en quant al tema Human era que hi havien propostes més revolucionaries. En este mateix fòrum es va comentar això:

  http://www.somgnu.cat/sobre-el-nou-aspecte-dubuntu/

  • Ruig on 23 de desembre de 2008 at 23:05

  Reply

  Com a sistema de notificació no em sembla malament.. ara que de fet el canvi és merament estètic… a no ser que es fes alguna mena d’implementació que convertís tots els avisos de totes les aplicacions en notificacions d’aquestes. Llavors sí que seria un bon pas… quadres de diàleg no invasius per a totes les aplicacions.

  Perdoneu, se me’n va la olla. XD

Deixa un comentari

Your email address will not be published.