El teu blog de Linux en català

La guerra dels navegadors… Webkit guanya

Estem en una època a la qual la guerra dels navegadors està donant-nos moltes alegries ja que, teòricament, aquesta competència comporta una millora contínua en els diferents navegadors per tal de fer-se amb un nombre major d’usuaris.

En aquest moment, els principals navegadors que estan en desenvolupament són el Firefox 3.2, el Opera 10, Internet Explorer 8, el Google Chrome i els basats en Webkit. A LinuxHaxor han fet un test de rendiment amb Sunspider. El resultat ha estat el següent:

Com es pot comprovar, Webkit, Chrome i el Firefox són els més ràpids, mentre que l’Internet Explorer 8 es queda prou allunyat dels altres. L’Opera 10, tot i estrenar nou motor, es queda també al darrere. Per descomptat tots aquests navegadors encara han d’evolucionar i és molt possible que canvien les posicions actuals. És una llàstima que els navegadors basat amb Webkit no tinguen les prestacions i possibilitats que ara té el Firefox. Cadas un té el seu avantatge.

3 comments

  • Aljullu on 11 de desembre de 2008 at 15:49

  Reply

  El Firefox 3.2apre? No tindria més sentit provar el Firefox 3.1b2, que també està en desenvolupament? Què se’n sap d’aquest Firefox 3.2apre?, perquè jo no l’he pogut trobar al FTP de Mozilla.

  • Aljullu on 11 de desembre de 2008 at 18:22

  Reply

  He trobat això del Firefox 3.2a1pre:
  http://forums.mozillazine.org/viewtopic.php?f=18&t=975065&p=5127635
  Per si a algú li interessa 😉

  • KuBe on 12 de desembre de 2008 at 18:12

  Reply

  jo l’únic que veig es que les webs carreguen como una bala amb el firefox 3.1 Beta 2.
  i el chrome està un ple per sota…

  he de provar la versió final de chrome.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.