El teu blog de Linux en català

Com podria ser GNOME 3?

Van ser molts els mockups (captures de pantalla dissenyades per usuaris que “imaginen” com pot ser la propera versió) del GNOME. De fet, al gnome-look s’hi dedica tota una secció a les idees que diferents usuaris proposen.

A un bloc han fet un disseny prou interessant de com podria ser la nova versió de GNOME que vindrà a finals de l’any que ve o a inicis de 2010. Ací les teniu:

  • n'Arnau on 10 de desembre de 2008 at 19:41

  Reply

  No sé jo… la veritat és que cap de les dues m’acaben de fer el pes. A part…el “famós” i esperat “GNOME 3” no sé si realment durà gaires novetats… a part de la migració a gtk3.
  Segons el desenvolupadors de GNOME, si no recordo haver llegit malament, no volen fer un gran canvi amb la versió 3.0 sinó continuar el seu petit però constant avanç.

  • Dan on 10 de desembre de 2008 at 21:52

  Reply

  Ostres, doncs a mi el primer sí que em fa el pes! És ben xulo! Per cert, què ha passat amb el fòrum?

  • Pau on 10 de desembre de 2008 at 22:14

  Reply

  Res, l’estava actualitzant. Ja està a punt.

  • Ruig on 11 de desembre de 2008 at 14:42

  Reply

  Doncs a mi no em fan el pes tampoc. S’assembla massa a KDE 4. Jo, si una cosa he valorat sempre de Gnome és la seva barra tri-menú, un tret distintiu que sempre m’ha agradat i que trobo molt organitzat. A més, posar aquell peu tan gran com a botó de menú ho trobo innecessari i incòmode, perquè resta molt d’espai a la pantalla. Del segon model, a part de la semblança descarada amb KDE 4, hi ha funcions duplicades (botó de sortida, per exemple) i aquesta barra de menú sempre visible no em fa el pes.

  Ho sento, sóc perfeccionista… o conservador, digueu-ne com vulgueu. 🙂

  • zoraks on 11 de desembre de 2008 at 15:39

  Reply

  Weno, jo utilitzo kde i el segon mockup directament utilitza mopltes de les icones del tema oxygen del kde4. No se, crec que si hi haura un Gnome 3 es mes per la pressio que tothom els hi fica a sobre que no pas perque ho tinguessin planejat com una evolucio a seguir, però aixo ja es veura.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.