El teu blog de Linux en català

GnoMenu

No sé a quants de vosaltres us pot interessar aquest menú tipus Windows Vista. Personalment considere que el menú del Windows Vista va ser un endarreriment en comparació amb el menú de l’XP. La qüestió és que sempre hi ha frikis que es dediquen a programar a aquestes coses…

Com hem dit, GnoMenu és un menú alternatiu per al panell del gnome amb l’aspecte del menú del Windows Vista. Des d’aquest menú es pot llançar aplicacions, entrar a carpetes, navegar pels darrers documents oberts, etc.

A més, a Gnome-look ja hi ha alguns temes publicats per a aquest giny del panell del gnome. Existeixen paquets precompliats per a Ubuntu (1 i 2, instal·leu-los en aquest ordre), i per fer-lo servir només cal afegir-lo fent clic amb el botó dret sobre el panell i afegir applet.

  • LitusMayol on 21 de novembre de 2008 at 15:50

  Reply

  Uff… Em quedo amb el de Gnome!

  • lesergi on 21 de novembre de 2008 at 17:06

  Reply

  Jo encara estic acostumant-me al del KDE4… Però eixa és la diferència del programari lliure, la quantitat d’opcions que tenim 😛

  • Xema on 21 de novembre de 2008 at 17:18

  Reply

  Em quede amb l’original del Gnome.

  • LinX on 21 de novembre de 2008 at 21:15

  Reply

  Pffff… Amb els “bons” records que em porta el vista, posar-me aquest menú seria l’últim que faria ara mateix 😉

Deixa un comentari

Your email address will not be published.