El teu blog de Linux en català

Google es posa les piles amb chrome

Google Chrome logoSembla ser que Google chrome després de la seva gran entrada no ha representat cap problema per a firefox i ara tampoc a opera, però si que ha aconseguit que alguns usuaris sabessin que existeix alguna cosa més enllà que internet explorer, això fa que la curiositat aflori i s’animin a probar altres navegadors.

En realitat del que avui volia parlar és de que sembla ser que google posarà més afany a llançar d’una vegada la versió oficial per a GNU/Linux, ja existeix una versió molt bàsica que carrega les webs però que encara li manquen moltes funcions bàsiques, això com a mínim demostra que alguna cosa fan.

Faig sevir moltes eines de google i em sembla una vergonya que des del principi no estigués disponible una versió par a cada sistema.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.