El teu blog de Linux en català

Mozilla planeja la mort de firefox 2.0

Firefox LogoL’equip de mozilla preveu que llençaran un parell més de versions de seguretat, fins arribar a la 2.0.19 a finals d’aquest any i després es centraran només en firefox 3. Encara que la decisió sembli precipitada, no és incoherent ja que actualment més d’un terç dels usuaris de firefox fan servir el 3.0 (i es preveu el 3.1).
La majoria d’usuaris van aprofitar la actualització automàtica que va oferir mozilla fa dos mesos i no crec que hi hagi problema en actualitzar, perquè firefox 3.0 no porta més que millores en tots els aspectes i no requereix una màquina més potent, sinó més aviat el contrari.

Podeu veure la noticia completa en anglès a www.computerworld.com

Deixa un comentari

Your email address will not be published.