El teu blog de Linux en català

Sessions comunitàries i d'assistència a l'usuari al Mozilla Camp Europe 2008

En Toni Hermoso parla al seu bloc de les Sessions comunitàries i d’assistència a l’usuari al Mozilla Camp Europe 2008:

En poc més d’una setmana se celebrarà al Citilab de Cornellà de Llobregat l’edició 2008 del Mozilla Camp Europe, que enguany reunirà a diferents membres de la comunitat Mozilla, especialment d’Europa però també d’arreu del món, per a discutir sobre desenvolupament, localització, qualitat i comunitat al voltant d’aquest projecte internacional.

Aprofitant l’ocasió es vol potenciar la comunitat local i ajudar a l’usuari. Per aquest motiu, el dissabte 25 d’octubre des del migdia a la tarda es voldria fer sessions d’explicació i resolució de dubtes dels productes Mozilla per tal d’assistir a la gent que hi vingui.
Per a això, ens cal ajuda per tal de fer-ho possible. Si sou un usuari avançat i potser sovint ja ajudeu als fòrums de la xarxa, aquesta és la vostra oportunitat per tal de donar un cop de mà als altres usuaris i co?laborar en la implantació d’aquest programari lliure.

Llegiu-ne més al Cau del Drac.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.