El teu blog de Linux en català

MyTime, estadístiques de l'ús personal de cada aplicació

MyTime és el programa ideal per a tots aquells preocupats per la gestió del seu temps. També l’és per als apassionats de les estadístiques. Es tracta d’una utilitat que va registrant quant de temps fem servir cada aplicació i després en treu estadístiques i gràfiques de tot tipus.

Pel que fa a les seves característiques tècniques, cal tenir en compte que només és eficaç amb aquelles aplicacions que facin servir les X (per a les aplicacions en mode de terminal, no pot registrar estadístiques). L’eina fa servir bases de dades SQLite, està programada amb les llibreries GTK i és capaç d’integrar-se amb OnlineDesktop de GNOME des de la versió 0.2, recentment publicada. Això sí, a mode d’intermediari, cal que l’usuari es registri en el servei d’emmagatzematge de fitxers Box.net.

La llicència d’ús i distribució és la GPL i a la pàgina web de projecte s’hi pot trobar una secció de manuals, eines per als programadors i notícies relacionades.

1 comment

    • Aljullu on 12 d'octubre de 2008 at 10:27

    Reply

    Insta?lat! M’encanten els programes així!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.