El teu blog de Linux en català

Proposen crear un grup de robòtica dins Debian Science

Debian Science és un subprojecte del projecte Debian que té com a objectius millorar la facilitat d’ús de Debian per a investigadors i científics; classificar, generar paquets .deb i distribuir programari relacionat amb la ciència; donar suport al desenvolupament de programari lliure científic i mantenir la Debian Sicence Custom Distribution (distribució específica de Debian ciència) que a la pràctica és un conjunt de metapaquets, és a dir, eines que amb una sola ordre apt-get permeten instal·lar tot un grapat de programes vinculats entre sí per alguna raó.

Recentment, s’ha proposat a la llista de correu de Debian Science la creació d’un grup que s’encarregaria de fer aquestes tasques però amb atenció específica al camp de la robòtica. Aquest esforç hauria d’involucrar programadors disposats a escriure línies de codi i trobar bugs dins programes ja fets; persones amb experiència en crear distribucions personalitzades a partir de Debian; i col·laboradors que sàpiguen generar paquets .deb.

El resultat d’aquesta iniciativa seria, en cas d’arribar a bon port, que Debian estaria més preparada per treballar en el camp de la robòtica. Si hi ha lectors de SomGNU interessats, el lloc de trobada i coordinació és ara per ara la mateixa llista de correu de llista de correu de Debian Science.

Debian

3 comments

  • Sario on 10 d'octubre de 2008 at 10:11

  Reply

  ?molt interessant…

  • Pau on 10 d'octubre de 2008 at 10:16

  Reply

  Ei Sario! Com va la cosa! La propera setmana presente el projecte! (per fi)

  • Marc B. on 10 d'octubre de 2008 at 22:22

  Reply

Deixa un comentari

Your email address will not be published.