El teu blog de Linux en català

Mumbles, notificador a l'estil de Growl

És possible que alguns de vosaltres qui feu servir Mac (no ho negueu, les estadístiques de la web no menteixen) conegueu Growl, un notificador d’esdeveniments (descàrregues finalitzades, nous missatges rebuts, etc).

Doncs existeix una alternativa lliure per a GNU/Linux, s’anomena Mumbles i pot informar-nos d’esdeveniments relacionats amb Gaim, Pidgin, Firefox, Rythmbox i Thunderbird (és de suposar que amb el pas del temps es convertirà en un notificador global).

La instal·lació i configuració és prou senzilla: podem indicar on volem situar el connector, indicar-li en quina direcció volem que es presenten els anuncis i la duració que tindran. A més, hi ha diversos temes que també és de suposar que a la llarga permeten la integració amb l’escriptori.

Existeixen paquets en format .deb i tar.gz que es poden descarregar des de la secció corresponent a la pàgina oficial. Sembla que per activar les notificacions del firefox també cal instal·lar dbus.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.