El teu blog de Linux en català

Nova versió d'eyeOS, amb nom en codi Lars

El 30 de setembre es va publicar una nova versió d’eyeOS, la 1.7 i amb nom en codi Lars. Us deixem el missatge que ens han enviat:

L’equip d’eyeOS està molt content de poder-vos anunciar la disponibilitat del nou eyeOS 1.7, que serà probablement l’última versió abans de l’esperada eyeOS 2.0. La nova versió incorpora moltes millores relatives a les aplicacions base i al sistema en general, tancant així un any de desenvolupament per a crear el sistema operatiu web per excelència, proveïnt al mateix temps una bona base per als programadors d’aplicacions web.

La nova versió es pot descarregar des de la pàgina www.eyeos.org/downloads i es pot utilitzar sense necessitat d’instal·lació des de la página www.eyeos.info, servidor gratuït que ja compta amb més de 280.000 usuaris registrats.

Per altra banda, l’equip d’eyeOS juntament amb l’equip d’Interdominios.com anuncien que presentaran de manera conjunta una solució d’eyeOS per a Universitats al proper congrés Vuela d’Universia. Més informació sobre Vuela! a http://vuela.universia.es.

Podeu veure la nota del llançament d’eyeOS 1.7 en català a http://blog.eyeos.org/ca/2008/09/30/17_lars i en anglès a http://blog.eyeos.org/2008/09/30/eyeos-17-lars-released.

Una de les noves característiques més curioses d’aquesta nova versió (de les que comenten a noticiestecnologia) és la compatibilitat total del navegador de l’eyeOS amb l’Internet Explorer 6. El llistat complet de novetats podeu veure-lo ací, encara no està traduït al català (però sí al castellà… damn it!).

Deixa un comentari

Your email address will not be published.