El teu blog de Linux en català

Firefox 3.1 inclourà mode privat

El mode privat (també conegut amb el nom de mode porno) estarà disponible en el firefox 3.1, aquest mode ens permet navegar sense deixar cap rastre en l’ordinador, ja sigui per seguretat o per a que no se sàpiga el contingut que s’ha vist.
Això ha estat perquè tots els seus competidors ho ofereixen i mozilla ja ha solucionat els problemes que tenien per fer-ho.

A més és possible que la nova versió del firefox també inclogui el motor de JavaScript TraceMonkey que diuen que serà més ràpid que el V8 de Google Chrome, una gran noticia per als internautes ja que les webs cada cop fan servir més javascript i en aquest cas la velocitat de connexió a internet no ho és tot..

Esperem per a veure finalment quins resultats dona el firefox 3.1, a mi personalment m’interessa més el tema del TraceMonkey ja què permetrà carregar les pàgines d’ús intensiu de JavaScript a una velocitat molt superior (com per exemple les aplicacions web de google que faig servir molt) i a més to el que siguin funcions com el mode privat estan disponibles amb extensions.

Firefox logo

Deixa un comentari

Your email address will not be published.