El teu blog de Linux en català

10 anys de Google

Avui, dia 7 de setembre, fa deu anys que de Larry Page i Sergey Brin van fundar Google inc.
Té gràcia que si mirem a la wikipèdia dels espanyols veurem que posa que es va fundar el dia 27 (ja veureu que poc que tarden en arreglar-ho), però nosaltres ens fiem de la catalana i de la anglesa que posa que és el dia 7.

En els seus principis contaven amb 4 ordinadors i un xec de 100.000 dòlars del cofundador de SUN que confiava en que google podia canviar el món (té bona vista). Ara és un monstre amb un valor enorme en borsa i és una de les empreses líders al món oferint molts serveis i molt bons de forma gratuïta i d’altres molt bons també pagant.

Explicaria tota la història de google però per això ja tenim wikipèdia, així que sense allargar més aquesta article, felicitats google i espero que seguiu fent la competència a microsoft i donant suport a la comunitat de software lliure.

Els principis de google

Deixa un comentari

Your email address will not be published.