El teu blog de Linux en català

Imatges panoràmiques amb Hugin

L’altre dia parlàvem al fòrum (i ací teniu l’opinió d’un que l’ha provat) sobre aplicacions a GNU/Linux que permeten muntar fotografies panoràmiques a partir de dues imatges/fotos. Algun tutorial en vam trobar.

El programa principal d’aquest tutorial és una aplicació anomenada Hugin que, bàsicament, és una eina que permet la construcció de imatges panoràmiques a partir d’un mosaic d’imatges. Hi ha moltes opcions: no és només el fet d’ajuntar dues fotos. La interfície és prou intuïtiva.

Existeixen versions per a Windows, GNU/Linux i Mac. L’aplicació es troba a la gran majoria dels repositoris de les diferents distribucions, simplement heu de cercar per “Hugin”. Una vegada que l’executeu, l’aspecte és el de la captura de més avall.

[Actualització] En Manel, als comentaris, ens dóna l’enllaç a un tutorial que va fer de com fer servir el Hugin per crear fotografies panoràmiques.

2 comments

    • Pau on 5 de setembre de 2008 at 14:29

    Reply

    Gràcies Manel, ho he afegit a la notícia 🙂

Deixa un comentari

Your email address will not be published.