El teu blog de Linux en català

gbrainy arriba a la versió 1.0

Des que vam parlar per primera vegada de gbrainy, ha passat gairebé un any (per pocs dies, concretament el 11 de setembre, la primera versió es va publicar el 22 d’agost de 2007). Doncs avui, i després de tres mesos des de la darrera versió publicada, en Jordi Mas ha alliberat la versió 1.0.

A mode de resum, gbrainy és un joc prou semblant al joc que tots coneixem per a la Nintendo DS i que s’ha fet tan famós: el Brain Training. gbrainy ofereix tres tipus de proves:

  • Trencaclosques lògics
  • Proves de càlcul mental
  • Entrenadors de memòria

La versió 1.0 no ha estat un canvi radical, sinó que a l’igual que anteriors versions alliberades, s’han afegit un puzle i una prova de memòria més, s’ha millorat la interfície (amb un nou i suggeridor fons), s’han corregit algunes errors, etc.

Al llarg d’aquest any hem pogut observar l’evolució del programa (a millor, per descomptat). I des d’aquella primera captura fins a la darrera, la veritat és que cal aplaudir el resultat i felicitar el treball d’en Jordi.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.