El teu blog de Linux en català

Klavaro, millorant la nostra mecanografia

L’altre dia un article molt interessant sobre mecanografia va arribar a la portada de la tafanera. Concretament l’article parla per una part, d’un test per internet que permet esbrinar quina és la nostra eficiència escrivint amb el teclat.

Per altra part, l’article també comentava una cosa molt important: la necessitat de saber mecanografia quan u es troba davant de l’ordinador. A més d’escriure més ràpid, el fet que puguem estar mirant allò que escrivim permet cometre molts menys errors o adonar-nos en el moment i corregir-los.

Doncs bé, si ara us ho penseu una mica i decidiu que voleu aprendre mecanografia per tal de millorar les vostres vides, us parlarem de Klavaro.

Klavaro és un programa d’aprenentatge de mecanografia que comença des dels nivells més bàsics: des de com colocar els dits al teclat fins als exercicis de perfeccionament i millora. Existeixen paquets per a Windows i GNU/Linux (precompilats en .deb i .rpm).

Per cert, Manel ens diu als comentaris: “Ktouch 4 ever” (l’únic mig-inconvenient és que és per KDE, però cal dir que sembla prou més complet que no pas Klavaro, que és molt més senzill).

Screenshot

3 comments

  • Manel on 21 d'agost de 2008 at 09:47

  Reply

  Ktouch for ever

  • jmaspons on 23 d'agost de 2008 at 16:43

  Reply

  Que el ktouch sigui per KDE és un avantatge, així us hi aneu acostumant pel dia que dominem el mon sencer

  • Marc B. on 23 d'agost de 2008 at 22:48

  Reply

  Ja que els de KDE voleu dominar el món, podeu començar per aquí 😉 :

  http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/103925

Deixa un comentari

Your email address will not be published.