El teu blog de Linux en català

Wine 1.1.2

Wine Is Not an EmulatorJa està disponible la nova versió de Wine!

Wine és l’emulador per GNU/Linux, que ens permet fer córrer aplicacions de MS Windows en entorns GNU/Linux. En els seus principis era un emulador bastant limitat, però poc a poc ha anat evolucionant. Actualment pots emular desde MS Windows 98 fins al més “modernMS Windows Vista. S’han millorat bugs que no permetien córrer amb bones condicions programes com els de la suite de MS Office o els programes d’Adobe com l’Adobe Flash, Dreamweaver, Photoshop, etc.

 Per treure el màxim rendiment en jocs amb aquest emulador, és recomanable utilitzar la Ubuntu Games, una distribució GNU/Linux basada en Ubuntu, optimitzada per jugar a qualsevol tipus de joc amb els mínims requisits possibles. Podrem així jugar a jocs a l’estil Counter Strike però totalment lliure o utilitzar l’emulador per jugar a jocs com el Counter Strike amb o sense Steam entre moltíssims altres.

Bé, ja faré un article parlant-vos d’aquesta distribució.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.