El teu blog de Linux en català

Pacman ataca la nostra consola!

Salut amics!

Com alguns ja saveu estic en la fase final.. Us en faré cinc cèntims. Porto una setmana que només dormo cinc hores al dia, i conometrades. Normalment m’aixeco a les 6 de la tarda i em fico a treballar fins a la una del migdia del dia següent i me’n vaig a dormir. Per sort aquest malson que és degut a la meva poca capacitat de prevuere la veritable magnitud de la feina que havia de fer, ja s’està aconstant a la seva fi. Demà al dematí entrego el projecte de final de carrera i seré lliure? No! Em queda fer la presentació pel dimecres a les 2 del migdia que haig de presentar el treball. Però no s’acaba aquí perquè l’haig de tonrar a presentar el dijous a les 11 del matí. Per a tots aquells que em volgueu venir a veure sigueu benvinguts…!


Ara al que anava. Durant aquests dies de treball he descobert un nou joc molt senzill però que és un vici, és el mític PACMAN però per cosola.

Per instal·lar-lo és suficient amb escriure des de la consola:

sudo apt-get install pacman4console

Un cop instal·lat, heu d’executar en una terminal maximitzada (si la terminal és massa petita no us deixarà executar el programa):

pacman4console

El joc és un bici i fins i tot té un editor de nivells!

Ja em direu si us ha agradat!

Me’n vaig cap al laboratori que encara no he acabat.

tip: proveu d’escriure pacman i apretar dos cops seguits el tabulador 🙂

ACTUALITZO: per dir que el joc original s’hi pot jugar a tarvès de la web

1 comment

    • amay on 5 d'agost de 2008 at 23:10

    Reply

    Guillemmmmmmmmmm! Que ja estàs! Que ja estàs a menorca a més! Que jo marxo demà! Moltes gràcies per Berlín’08! Espero que ens veiem aviat!
    Ah, me’n descuidava: viciat! **

Deixa un comentari

Your email address will not be published.