El teu blog de Linux en català

Firefox 3.1

Firefox logoSi fa pocs dies es donava a conèixer la nova versió de Firefox, la Firefox 3, ara ja es comencen a veure notícies sobre la futura versió del Firefox actualitzada, la Firefox 3.1. Les raons d’aquest llençament, són bàsicament petits detalls a corregir sobre vulnerabilitats i especialment les aplicacions XHR i awesomebar++, que estaven inicialment en el projecte de Firefox 3, però no varen poder ser acabades.

Com ja deus saber, en el Firefox es pot canviar de pestanya amb la combinació de tecles Ctrl + TAB, doncs en el Firefox 3.1 s’ha afegit un efecte visual semblant al de l’extensió Ctrl-Tab, que permet previsualitzar les web’s de les pestanyes.

Shiretoko, el nom com es coneix aquesta nova versió de Firefox, ha tingut 28 millons de descàrregues, de les quals 824,561 han estat d’usuaris de l’estat espanyol.

Seguint el calendari de l’equip de desenvolupament de Mozilla Firefox, la nova versió 3.1 es trobarà a la xarxa a finals de l’any 2008.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.