El teu blog de Linux en català

Bones notícies per a les webcam

Segons s’ha estat discutint a sobre en un fil de discussió del nucli, és molt probable que a la versió 2.6.27 (actualment està en desenvolupament la versió 2.6.26) incloga suport directe per a més de 100 models diferents de webcams.

D’acord amb la discussió, l’estàndard UVC és requereix per tal d’obtindre la Certificació Windows Vista, así que els fabricants de maquinari han d’incloure-la. Entre els perifèrics inclosos en aquesta categoria s’hi troben webcams, camcoders digitals, conversors de vídeo analògic i sintonitzadors de televisió, entre d’altres.

Això significa suport automàtic per a tot aquest tipus de dispositius i, per tant, funcionament directe de les webcam de la gran part dels portàtils moderns.

2 comments

  • Fantastic! on 2 de juliol de 2008 at 11:42

  Reply

  A vore si es veritat!

  • kirtash on 2 de juliol de 2008 at 14:58

  Reply

  Ja anava sent hora!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.